عایق کاری ایزوگام های فرسوده

عایق کاری پشت بام هایی با ایزوگام فرسوده :

برای عایق کاری روی سطح ایزوگام های فرسوده، باید از محلول نانو عایق مشکی شرکت گلسار نانو استفاده کنیم. نانو عایق مشکی از خاصیت الاستیکی برخوردار است و پس از خشک شدن، حالت الاستیکی دارد و روی سطح ایزوگام می تواند چسبندگی فوق‌العاده ای داشته باشد. حتی به سطح ایزوگام فویل دار هم چسبندگی بالایی دارد و می تواند یک پوشش دهی فوق العاده ایجاد کند. همچنین وزن بسیار سبکی دارد و بار اضافی روی سطح ایزوگام فرسوده بوجود نمی آورد.

ما در شرکت گلسار نانو، برای سطح ایزوگام های فرسوده محلول نانو عایق مشکی را فرموله کردیم که از جنس خود ایزوگام است و متشکل از پلی اورتان و نانو اپوکسی بر پایه ی قیر می باشد و همین باعث می شود که چسبندگی فوق‌العاده ای به ایزوگام زیرین داشته باشد، چون از جنس خود ایزوگام است. با این تفاوت بسیار مهم که نانو عایق مشکی برخلافِ ایزوگام، از خاصیت کشسانی بسیار بالایی برخوردار است و در زمستان نمی شکند و ترک نمی‌خورد و در تابستان هم نرم وشل نمی شود.

مراحل اجرای نانو عایق مشکی بر سطح ایزوگام های فرسوده :

نانو عایق  مشکی برای سطح ایزوگام های فرسوده باید در 2 دست اجرا شود. برای اجرا هم ابتدا باید در قدم اول تمام فویل های پوسیده شده روی سطح ایزوگام، از سطح جدا شوند. نیازی به جدا کردن تمامی فویل های روی سطح نیست، فقط فویل هایی که پوسیده شده اند را با کاردک از سطح جدا می کنیم. و سپس کل سطح پشت بام را جارو می کنیم و بعد از جارو، باید کل سطح شسته شود تا هیچ گونه گرد و غباری روی سطح باقی نماند و سطح کاملا تمییز باشد.

در نهایت صبر می کنیم تا سطح کاملا خشک شود و روی سطح خشک می توانیم نانو عایق مشکی را اجرا کنیم.

پس از خشک شدنِ سطح باید تمام نقاط ضعیف و ترک خورده ی روی سطح ایزوگام شناسایی شوند. در واقع باید نقاط ترک خورده و آسیب دیده ی ایزوگام را که نم و رطوبت از آنها نفوذ می کند، شناسایی کنیم و نانو عایق مشکی را به صورت خالص روی این نقاط بزنیم و به نوعی درز گیری انجام دهیم. به خصوص برای درزهایی که بزرگتر هستند، حتما این درز گیری باید در دو دست انجام شود. دست اول را که اجرا کردیم، حدود دو ساعت صبر می کنیم تا خشک شود و سپس یک دست دیگر روی آن اجرا می کنیم. حتی پیشنهاد می شود برای درزهایی که بزرگتر هستند و نم و رطوبت زیادی منتقل می کنند، تا سه دست اجرا هم صورت گیرد و نانو عایق مشکی را به صورت خالص (بدون اختلاط با بنزین) در سه دست با اختلاف زمانی 2 الی 3 ساعت روی سطح این درزها بریزیم تا این نقاط به صورت کامل پوشیده و عایق شوند.

لازم به ذکر است که برای این درزهای بزرگ می توان از توری مش هم استفاده کرد تا همپوشانی بهتری داشته باشد و مراحل اجرا کاهش پیدا کند. مثلا می توانیم حداکثر با دو دست، نقاطی که ترک های بزرگتری دارند را خیلی راحت با توری مش عایق کنیم.

همچنین اگر قسمت هایی از ایزوگام حالت باد کرده و بادکنکی مانند پیدا کرده نیز، با استفاده از نانو عایق مشکی می توان این نقاط را پوشش داد و از صدمه ها و خطرات بعدی جلوگیری کرد. چون ایزوگامی که باد می کند، به مرور زمان و در اثر سرما ممکن است ترک بخورد و بشکند. اما اگر نانو عایق مشکی روی این سطوح بریزیم، کاملا این قسمت ها را نیز پوشش داده و عایق می کند. و حتی نیازی نیست که باد ایزوگام را قبل از عایق کاری خالی کنیم. چون عایق مشکی همانطور که گفته شد، خودش از خاصیت کشسانی و الاستیکی بسیار بالایی برخوردار است و کاملا این سطح ایزوگامِ باد کرده را پوشش می دهد و دیگر هیچ خطری برای سطح زیرین بوجود نمی آید.

پس اگر قسمتی از ایزوگام باد کرده بود، هیچ نیازی به خالی کردن باد ایزوگام قبل از عایق کاری نیست. اما بعضی از افراد اصرار دارند که حتما باد ایزوگام خالی شود و سطح صاف شده، سپس عایق کاری روی آن انجام شود. در این صورت می توان با یک تیغ یا کاتر، سطح ایزوگام را پاره کرد و باد آن را خالی نمود. اما پس از انجام این کار، باید مجددا ایزوگام را با فر روی آن سطح بچسبانیم و بعد از چسباندنِ ایزوگام، عایق کاری با محلول نانو عایق مشکی انجام شود.

یک سؤالی که خیلی از مشتریان می پرسند این است که شیب بندی پشت بام من در بعضی قسمت ها درست نیست و باعث می شود آب در بعضی قسمت ها جمع شود، پس بیاییم اول این شیب بندی ها را با سیمان کاری اصلاح کنیم و سپس عایق کاری انجام دهیم؟

در پاسخ به این سوال لازم است توضیح دهیم که این کار بسیار اشتباه و غیر اصولی می باشد و اصلا نباید چنین کاری در سطح ایزوگام های فرسوده انجام شود. چون ممکن است این سیمانی که به صورت خیلی نازک روی ایزوگام کشیده می شود، روی سطح یخ بزند و از سطح کار تبله کند. بنابراین اگر شیب بندی ها به صورت جزئی دارای مشکل هستند، اصلا نیازی نیست که حساسیت بیش از حد به خرج دهیم و بخواهیم این شیب بندی ها را با سیمان کاری اصلاح کنیم. چون نانو عایق مشکی همانطور که گفته شد، خاصیت الاستیکی و کشسانی دارد. و حتی اگر روی سطح کار در این قسمت هایی که شیب بندی درستی ندارند، آب جمع شود و یخ بزند هم هیچ صدمه ای به عایق نمی رساند. برخلاف ایزوگام که وقتی آب در یک قسمتی از سطح جمع شود و یخ بزند، به مرور باعث ترک خوردن و فرسوده شدن ایزوگام می شود.

در واقع این شیب بندی ها باید در همان ابتدای کار و قبل از اجرای ایزوگام، به صورت درست و اصولی انجام می شدند. حالا اگر شیب بندی یک پشت بامی خیلی خیلی دچار مشکل و ایراد بود، چاره ای نیست جز اینکه ایزوگام قبلی جمع آوری شود و سیمان کاری و شیب بندی درست و حسابی زیر کار انجام گردد و بعد عایق کاری با محلول نانو عایق مشکی انجام شود.

اما در بیشتر از 95 درصد موارد، شیب بندی ها مشکل جزئی دارند و نیازی به ترمیم و اصلاح شیب بندی نمی باشد. و اگر روی همان سطح ایزوگام، عایق کشسان بیاید، حتی اگر آبی بماند و جمع شود و یخ بزند، هیچ مشکلی برای عایق پشت‌بام ایجاد نمی شود. همچنین یکی از مزیت های فوق العاده نانو عایق مشکی روی سطح ایزوگام این است که به صورت یکدست و یکپارچه انجام می شود و هیچ اورلبی روی هم قرار نمی گیرد.

در نهایت بعد از انجام درزگیری ها وقتی بخواهیم کل سطح پشت بام را عایق کنیم، باید محلول نانو عایق مشکی را به نسبت یک به یک با بنزین ترکیب کنیم. چون این محلول بسیار با کیفیت و غلیظ است و نیاز به رقیق سازی دارد. در واقع هر یک لیتر محلول نانو عایق مشکی بعد از رقیق سازی با یک لیتر بنزین تبدیل به دو لیتر محلول می شود. هر یک سطل هم تبدیل به دو سطل می شود. پس از رقیق سازی، این محلول را با قلم، غلطک، پیستوله یا دستگاه ایرلس روی سطح ایزوگام فرسوده اجرا می کنیم. با دستگاه ایرلس بسیار یکدست و یکنواخت و راحت پخش می شود. دقت داشته باشید که برای اجرای نانو عایق مشکی روی سطح ایزوگام فرسوده، حتما حتما باید سطح کاملا خشک باشد و در صورت وجود نم و رطوبت، به مرور زمان امکان پوسته شدن هست.

وقتی یک دست روی سطح کل ایزوگام اجرا کردیم، باید صبر کنیم تا خشک شود و سپس دست بعدی را اجرا کنیم. حدود 12 تا 24 ساعت صبر می کنیم تا خشک شود. برای دست دوم هم باز به همین ترتیب به نسبت یک به یک با بنزین اختلاط کرده و به صورت یکدست روی سطح قبلی اجرا می کنیم.

نکات لازم در هنگام عایق کاری با محلول نانو عایق مشکی :

دقت کنید که در هنگام اجرای دست دوم، با کفش یا دمپایی که در هنگام اجرای دست اول پوشیده بودید، روی سطح راه نروید و حتما از یک جفت کفش یا ترجیحا دمپایی یا حتی جوراب دیگر استفاده کنید. چون در هنگام اجرای دست اول ممکن است کفش یا دمپایی شما به محلول آغشته شده باشد و در هنگام اجرای دست دوم، تماس آن کفش یا دمپایی با عایق دست اول باعث اتصال و چسبندگی پای شما به زمین می شود و عایق سطح زیرین ممکن است در اثر این چسبندگی آسیب ببیند و کنده شود. پس حتما در هنگام اجرای دست دوم از یک جفت کفش یا ترجیحا دمپایی و یا جوراب تمییز استفاده کنید. دمپایی یا جوراب بهتر است چون سبک تر و نرم تر هستند و فشار کمتری به عایق زیرین وارد می کنند. همچنین از رفت و آمد زیاد بر روی لایه اول خودداری کنید و فقط عایق کاری دست دوم را اجرا کرده و از سطح کنار بروید.

بعد از اجرای عایق کاری دست دوم، بسته به شرایط آب و هوایی باز باید 48 تا 72 ساعت صبر کنید تا سطح کاملا خشک شود و چسبندگی نداشته باشد.

سوالات متداول مشتریان پس از اجرای نانو عایق مشکی و مزیت های عایق کاری با این محصول :

1. بعضی از مشتریان نمی‌خواهند که عایق سطح پشت بام شان به رنگ مشکی باشد. همانطور که گفته شد، برای سطح ایزوگام های فرسوده، اولویت و پیشنهاد اول ما استفاده از نانو عایق مشکی می باشد که به صورت اختصاصی برای این سطوح فرموله شده. اما می‌توان از نانو عایق های رنگی هم استفاده کرد. در صورت استفاده از نانو عایق مشکی هم می‌توان برای اینکه سطح پشت بام به رنگ دلخواه تان در بیاید، بعد از عایق کاری و خشک شدنِ آن، از رنگ های اکریلیک که بر پایه ی آب هستند و تداخلی با پایه بنزینِ نانو عایق مشکی ندارند استفاده کرد و با استفاده از این رنگ ها به راحتی سطح عایق را به رنگ دلخواه درآورد. پس در حال حاضر بهترین نوع پوشش برای سطح ایزوگام های فرسوده، نانو عایق مشکی است که از جنس خود ایزوگام بوده و پوشش دهی بسیار بالایی دارد.

2. هر یک لیتر نانو عایق مشکی، می تواند 5 متر مربع از سطح را در دو دست اجرا پوشش دهد و قیمت بسیار مناسبی برای مصرف کننده دارد. وزن بسیار سبکی هم دارد و اجرای فوق‌العاده راحت. هر شخصی خودش می تواند اجرا کند و حتی از رنگ آمیزی هم راحت تر است. میزان پوشش دهی یک 20 لیتری برای یک پشت بام صد متری کفایت می‌کند در دو دست اجرا. 20 لیتر محلول نانو عایق مشکی با 20 لیتر بنزین باید ترکیب شود که در مجموع حدود 30 و خورده ای کیلو وزن پیدا می کند برای 100 متر مربع!! یعنی کلا 30 کیلو روی 100 متر بار می آید و این از نظر وزنی هم  فوق‌العاده است و عایق کاری بسیار سبک می باشد و هیچ گونه وزن اضافی بر سازه تحمیل نمی کند.

3. آیا برای جان پناه های سیمانی پشت بام هم می توان از نانو عایق مشکی استفاده کرد؟ (جان پناه، به دیواره های دورتا دور پشت بام می گویند که 80 سانت یا یک متر هستند.) بله این محصول برای سطح سیمان هم قابل استفاده است و می توان دیواره های جان پناه را هم با این محصول عایق کرد تا در برابر نم و رطوبت در امان باشند. چون جان پناه ها هم سهم زیادی در جذب نم و رطوبت و انتقال آن به سقف زیرین خود دارند و نباید از عایق کاری آن ها غافل شد.

4. ماندگاری این عایق چقدر است؟ اگر همه ی مراحل به ترتیبی که گفته شد انجام شود با رعایت تمام نکات ذکر شده، این عایق ماندگاری بین 5 تا 15 سال دارد. و برای تمام مناطق کشور از مناطق گرمسیر و سردسیر گرفته تا حتی نقاط مرطوب و شمالی کشور هم مناسب است.

5. اجرای سنگ و کاشی و سرامیک روی نانو عایق مشکی هیچ مشکلی ندارد.

6. زدن چمن مصنوعی روی سطح نانو عایق مشکی هم مشکلی ندارد.

7. رفت و آمد روی سطح نانو عایق مشکی و چیدن میز و صندلی و استفاده از پشت بام هم مشکلی ندارد.

8. شستن فرش و ظرف و ظروف هم روی سطح پشت بام نانو عایق مشکی خورده مشکلی ندارد.

9. برای جاهایی که لازم است برف روبی انجام شود، با پارو می‌توان روی سطح نانو عایق مشکی را پارو کرد. ولی از پارویی استفاده کنید که میخ نداشته باشد و به سطح کار لطمه نزند.

ایزوگام روی ایزوگام فرسوده؟!!!!

اجرای ایزوگام مجدد روی سطح ایزوگام فرسوده کار بسیار اشتباهی است و یک وزن خیلی زیاد را روی ساختمان تحمیل می کند. همچنین به مرور زمان ایزوگام جدید از سطح ایزوگام قبلی جدا می شود. خیلی ها برای چسباندن ایزوگام جدید روی ایزوگام فرسوده، فویل های ایزوگام قبلی را می سوزانند و همین کار باعث سرد و گرم شدن ایزوگام و جدا شدن آن از سطح خودش می شود. و منجر به صدمه دیدن سطح زیرین شده و به مرور زمان روی هم باد می کنند.

حتی خیلی از افراد هستند که دو دست ایزوگام روی هم انجام دادند اما همچنان مشکل انتقال نم و رطوبت دارند. این در حالی است که با استفاده از محلول نانو عایق مشکی گلسار نانو به راحتی و بدون هیچگونه نیاز به تخریب، می توان سطح ایزوگام فرسوده را عایق کرد و از این مشکلات جلوگيري نمود.

اما حتی افرادی هم که تمایل بسیار زیادی به استفاده از عایق های سنتی و ایزوگام دارند، حتما برای عایق کاری مجدد ایزوگام های فرسوده، باید ابتدا ایزوگام های قبلی را از سطح جدا کنند و بار مرده ای که روی سطح وجود دارد را حذف کنند و زیر سازی کار را اصلاح و ترمیم نمایند و سپس اقدام به ایزوگام مجدد کنند.

اصلاح زیر سازی ایزوگام هم به این معناست که : وقتی آب از ایزوگام فرسوده به سقف زیرین منتقل می شود، ممکن است سیمان زیر کار یخ زده و پودر شده باشد. پس باید ابتدا این نقاط آسیب دیده را شناسایی و ترمیم کرد و سیمان کاری مجدد انجام داد در این نقاط؛ و حتی اگر شیب بندی نیاز به اصلاح دارد، شیب بندی را هم درست کرد و در نهایت اقدام به اجرای ایزوگام مجدد نمود. برای ایزوگام مجدد هم حتما روی سطح سیمان باید قیر ریخته شود. در واقع ریختن قیر از الزامات اجرایی ایزوگام است و ایزوگام باید روی قیر چسبانده شود. اگر بدون ریختن قیر، ایزوگام چسبانده شود، کیفیت کار بسیار پایین می‌آید. همچنین حتما باید از ایزوگام های با کیفیت و الیاف دار استفاده شود. پس حتی اگر کسی مایل و مصر به استفاده از روش های سنتی عایق کاری است، ما توصیه می کنیم که حتما با رعایت و اجرای این نکات این کار را انجام دهد تا مشکلش به صورت اساسی حل شود و از هزینه های مداوم در آینده جلوگیری کند.

سخن پایانی :

بسته بندی محلول نانو عایق مشکی گلسار نانو در ظروف 1 لیتری، 5 لیتری، 10 لیتری و 20 لیتری انجام می شود و ارسال به سراسر کشور داریم با تیپاکس و باربری و اتوبوسرانی.

بسته بندی در ظروف فلزی انجام می شود چون این محصول از پایه نفتی است و باید در ظرفی باشد از جنس نفت و بنزین و مشتقات آن ها نباشد تا به ظرف مورد نظر آسیب نزند. پس، از ظروف فلزی استفاده می کنیم که پلمپ و دارای کمربند هستند و برای ارسال به مسیرهای دورتر بسیار مناسب اند.

شرایط نگهداری نانو عایق مشکی : این محلول را ترجیحا در دمای زیر 35 درجه نگه داری کنید.

تاریخ انقضاء : حداقل 2 سال پس از تولید.

شرایط همکاری برای کسانی که سفارش بالا و عمده دارند هم وجود دارد با قیمت مناسب تر. (برای فروشندگان : رنگ فروشی ها و مصالح ساختمانی)

دیدگاهتان را بنویسید